Broşuri

Varianta mai redusă ca spaţiu şi costuri a cataloagelor de prezentare sunt broşurile. Dacă spaţiul dintr-un pliant este insuficient, dar nici bugetul nu permite tipărirea unui catalog de prezentare mai pretenţios, soluţia ideală este broşura publicitară.

De obicei de format închis A5 (15 x 21 cm), color, pe hârtie cretată de 90 sau 115 g/mp, capsată, poate cuprinde o copertă cu datele generale ale firmei şi pagini interioare cu fotografii şi date tehnice ale produselor sau serviciilor oferite de firma Dvs.

Exemple de preţ:

FormatTirajPreţ
A5, închisă, copertă + 4 pagini, color500 ex1,78 lei/ex.
A5, închisă, copertă + 8 pagini, color2000 ex0,94 lei/ex.

Pentru costuri mai reduse, se poate opta pentru varianta doar cu copertă color şi interior tiparit alb-negru, coperta pe carton cretat şi interiorul pe hârtie albă.

FormatTirajPreţ
A5, închisă, copertă + 16 pagini alb-negru1000 ex1,40 lei/ex

Preturile nu includ TVA.

La toate lucrările de acest tip, vă oferim – înainte de tipărirea tirajului comandat – un tipar de probă color gratuit.

Pentru reclama produselor şi serviciilor oferite de firma ta, cu siguranţă vei avea nevoie şi de tipar.

Ai înfiinţat o firmă nouă, ai o promoţie limitată în timp sau care se adresează unui segment redus de clienţi, iar tipografiile clasice au refuzat să îţi tipărească tirajul pe care-l doreai, pe motiv că e prea mic?

Tiparul digital poate realiza oricât de puţine exemplare!

Lucrarea se poate apoi regăsi oricând în arhiva noastră, pentru oricâte retipăriri ulterioare, la orice tiraje, cu orice modificări şi fără costuri suplimentare.

Dacă afacerea ta se dezvoltă, tirajul mic astfel realizat poate deveni baza pentru un tiraj mai mare care se poate tipări tot la noi, cu costuri/exemplar mult reduse.