Pliante

Pliantul este cea mai simplă formă de prezentare a afacerii Dvs.

Alături de cartea de vizită, pliantul reprezintă materialul tipărit pe care orice firmă trebuie să-l aibă, respectându-şi astfel imaginea în faţa clienţilor.

Cele mai uzuale forme de pliant sunt cele A4, pliate în două sau în trei, pe semicarton cretat lucios sau mat de 135 g/mp, policromie faţă-verso, dar formele şi dimensiunile sunt practic nelimitate şi le alegem împreună în funcţie de tipul materialelor ce trebuie prezentate.

Exemple de preţuri:

FormatTirajPreţ
A4500 ex0,92 lei/ex
A41000 ex0,58 lei/ex
A45000 ex0,19 lei/ex
14 x 42 cm format deschis, pliat în trei (14 x 14 cm format închis),
carton cretat 170 g/mp, lăcuit
500 ex1,45 lei/ex

În cazul promoţiilor mari, putem realiza pe tiparul rotativ pliante pe hârtie cretată, policromie, format A3 (de genul celor de supermarket), la preţuri extrem de mici/exemplar.

FormatTirajPreţ
A320.000 ex0,087 lei/ex

Preţurile nu includ TVA.

La toate lucrările de acest tip, vă oferim – înainte de tipărirea tirajului comandat – un tipar de probă color gratuit.

Pentru reclama produselor şi serviciilor oferite de firma ta, cu siguranţă vei avea nevoie şi de tipar.

Ai înfiinţat o firmă nouă, ai o promoţie limitată în timp sau care se adresează unui segment redus de clienţi, iar tipografiile clasice au refuzat să îţi tipărească tirajul pe care-l doreai, pe motiv că e prea mic?

Tiparul digital poate realiza oricât de puţine exemplare!

Lucrarea se poate apoi regăsi oricând în arhiva noastră, pentru oricâte retipăriri ulterioare, la orice tiraje, cu orice modificări şi fără costuri suplimentare.

Dacă afacerea ta se dezvoltă, tirajul mic astfel realizat poate deveni baza pentru un tiraj mai mare care se poate tipări tot la noi, cu costuri/exemplar mult reduse.