Flyere (fluturaşi)

Flyerele (mai popular denumite “fluturaşi”) sunt materialele publicitare potrivite pentru promoţii limitate în timp sau oferte pe anumite produse sau servicii.

De dimensiuni mai mici şi mai ieftine decât pliantele, se tipăresc în general pe hârtie cretată lucioasă sau mată, în policromie faţă verso. Formatele uzuale sunt 1/3A4 (10 x 20 cm), A5 (15 x 21 cm) sau A6 (10 x 15 cm).

Dacă produsele sau serviciile prezentate permit, flyerele pot fi tipărite color doar pe o faţă şi alb-negru pe verso, sau faţă-verso la o singură culoare, pentru a putea tipări tiraje mai mari cu aceleaşi costuri, sau aceleaşi tiraje dar la costuri totale mult mai scăzute.

Exemple de preţ:

FormatColorTirajPreţ
1/3 A4color faţă-verso1000 ex0,39 lei/ex
1/3 A4color faţă-verso5000 ex0,13 lei/ex
1/3 A4o culoare faţă-verso1000 ex0,14 lei/ex
A5color o faţă, alb-negru verso2000 ex0,25 lei/ex
A6color faţă-verso4000 ex0,14 lei/ex

Preţurile nu include TVA.

La toate lucrările de acest tip, vă oferim – înainte de tipărirea tirajului comandat – un tipar de probă color gratuit.

Pentru reclama produselor şi serviciilor oferite de firma ta, cu siguranţă vei avea nevoie şi de tipar.

Ai înfiinţat o firmă nouă, ai o promoţie limitată în timp sau care se adresează unui segment redus de clienţi, iar tipografiile clasice au refuzat să îţi tipărească tirajul pe care-l doreai, pe motiv că e prea mic?

Tiparul digital poate realiza oricât de puţine exemplare!

Lucrarea se poate apoi regăsi oricând în arhiva noastră, pentru oricâte retipăriri ulterioare, la orice tiraje, cu orice modificări şi fără costuri suplimentare.

Dacă afacerea ta se dezvoltă, tirajul mic astfel realizat poate deveni baza pentru un tiraj mai mare care se poate tipări tot la noi, cu costuri/exemplar mult reduse.