Afişe

Afişele pe care noi le putem realiza tipografic în acest moment pot avea dimensiuni de la A4 (21 x 30 cm) până la B2 (50 x 70 cm), policromie sau la una-două culori. Suportul este în mod uzual hârtia cretată lucioasă sau mată de 90-135 g/mp.

În cazul în care – alături de comanda tipografică de afişe – aveţi nevoie şi de câteva bucăţi la dimensiuni mai mari, vă putem oferi realizarea de postere pe plotter cu lăţimea de maxim 110 cm şi lungime de până la 10 m, pe hârtie specială pentru afişe rezistentă la umezeală, realizate în policromie şi cu rezoluţie foarte bună a imaginii.

Tirajele mici, începând chiar de la o singură bucată, le realizăm prin tipar digital şi preţurile sunt cele de la copii color pe hârtie, fără alte costuri suplimentare şi cu aplicarea aceloraşi reduceri. Dimensiunea maximă pentru acestea este de A3 extins (31 x 45,7 cm).

Tirajele începând de la 100 de exemplare sau mai mari şi dimensiuni de până la B2 (50 x 70 cm) se realizează pe tiparul offset. Preţurile/exemplar depind de tirajul comandat.

Exemple de preţ:

FormatTirajPreţ
A2 - color500 exemplare1,12 lei/ex
B2 - color1000 exemplare0,74 lei/ex
A3 - color300 exemplare0,98 lei/ex

Preţurile nu includ TVA.

Pentru reclama produselor şi serviciilor oferite de firma ta, cu siguranţă vei avea nevoie şi de tipar.

Ai înfiinţat o firmă nouă, ai o promoţie limitată în timp sau care se adresează unui segment redus de clienţi, iar tipografiile clasice au refuzat să îţi tipărească tirajul pe care-l doreai, pe motiv că e prea mic?

Tiparul digital poate realiza oricât de puţine exemplare!

Lucrarea se poate apoi regăsi oricând în arhiva noastră, pentru oricâte retipăriri ulterioare, la orice tiraje, cu orice modificări şi fără costuri suplimentare.

Dacă afacerea ta se dezvoltă, tirajul mic astfel realizat poate deveni baza pentru un tiraj mai mare care se poate tipări tot la noi, cu costuri/exemplar mult reduse.