Cataloage de prezentare

Cataloagele de prezentare sunt forma potrivită de reclamă pentru afacerile care prezintă produse pretenţioase, eventual legate de o formă de artă şi care necesită imagini mari şi la o rezoluţie foarte bună.

Tipărit pe un caton cretat lucios sau mat, neapărat în policromie, legat cu capse speciale sau cu spirală metalică, într-un design atent ales, un catalog de prezentare dă – prin aspectul lui – întreaga măsură a stilului firmei Dvs.

Catalogul de prezentare este o formă foarte potrivită de reclamă şi pentru hoteluri şi pensiuni turistice, permiţând inserarea multor imagini.

Folosirea diverselor cartoane speciale de legătorie, a foilor de calc şi a diverselor forme de finisare (lăcuire selectivă, litere reliefate, foliere, etc.) pot da o notă distinctivă catalogului firmei Dvs, cu costuri neaşteptat de mici.

De obicei, aceste cataloage sunt destinate unui număr mai redus de clienţi mai speciali şi se pot realiza în tiraje mici şi medii, prin tipar digital sau offset plan, garantând astfel calitatea deosebită a tiparului în policromie.

Exemple de preţuri:

FormatTirajPreţ
Catalog format închis A4, policromie integral, coperta + 8 pagini, lăcuit selectiv pe copertă, titlu cu litere reliefate300 ex9,75 lei/ex
Catalog format închis A4, policromie integral, coperta + 4 pagini, foliat mat pe coperta exterioară – 1300 ex13,80 lei/ex

Preţurile nu includ TVA.

La toate lucrările de acest tip, vă oferim – înainte de tipărirea tirajului comandat – un tipar de probă color gratuit.

Pentru reclama produselor şi serviciilor oferite de firma ta, cu siguranţă vei avea nevoie şi de tipar.

Ai înfiinţat o firmă nouă, ai o promoţie limitată în timp sau care se adresează unui segment redus de clienţi, iar tipografiile clasice au refuzat să îţi tipărească tirajul pe care-l doreai, pe motiv că e prea mic?

Tiparul digital poate realiza oricât de puţine exemplare!

Lucrarea se poate apoi regăsi oricând în arhiva noastră, pentru oricâte retipăriri ulterioare, la orice tiraje, cu orice modificări şi fără costuri suplimentare.

Dacă afacerea ta se dezvoltă, tirajul mic astfel realizat poate deveni baza pentru un tiraj mai mare care se poate tipări tot la noi, cu costuri/exemplar mult reduse.