Cărţi poştale

Cărţile poştale (ilustratele) sunt un gen de lucrări care intră tot mai mult în moda prezentării unei afaceri. Foarte potrivite la pensiuni, hoteluri, muzee, primării, rezolvă prezentarea în imagini diverse şi cu costuri dintre cele mai mici.

Se pot realiza digital, pe carton cretat lucios de 250 g/mp, o faţă color, verso alb-negru, foliate sau lăcuite, în tiraje oricât de mici şi în multe modele diferite, la formatul standard de 10x15cm.

Preţul este de 0,90 lei/buc.

La tiraje mai mari, cărţile poştale se pot realiza în aceleaşi condiţii de calitate la tiparul clasic offset, în 1, 2, 5 sau 10 tipuri diferite, începând de la un tiraj total de minim 2000 bucăţi (de exemplu 5 tipuri a câte 400 de bucăţi sau 10 tipuri a câte 200 de bucăţi).

Preţul la acest tiraj este de 0,45 lei/buc.

La tiraje mai mari preţul/buc. poate să scadă până la – de exemplu – tiraj total 10.000 bucăţi, preţ 0,20 lei/buc.

Ca şi variante de prezentare, se pot realiza seturi de cărţi poştale (ilustrate) prinse pe cotor, împreună cu replica în miniatură şi detaşabile de aceasta pe o linie găurită tip timbru. De asemenea se pot realiza cutii stanţate şi tipărite personalizat pentru fiecare set de cărţi poştale.

Toate preţurile includ TVA.