Mape de prezentare

Mapa de prezentare a unei firme este un instrument de lucru cu clienţii, ce poate fi folosit în cele mai diverse situaţii.

O mapă poate conţine prezentarea produselor sub formă de fişe separate, lucru ce permite înmânarea către client doar a categoriei de produse de care acesta este interesat. Astfel, nu veţi mai fi nevoit să tipăriţi în tiraj mare un catalog complet, cu costuri mai mari şi din care clientul Dvs alege. Îi trimiteţi într-o mapă doar ce solicită.

Diverse documente ale firmei (facturi, avize, chiar şi pliante sau alte materiale promoţionale) pot fi adunate într-o mapă personalizată.

Mapa poate conţine diverse documente care se înmânează participanţilor la un curs sau la un simpozion.

În tiraje mici, începând de la ordinul unităţilor sau zecilor, mapele se realizează prin tipar digital, cu o clapă laterală lipită pentru susţinerea documentelor.

În tiraje tipografice (minim 200 exemplare), mapa poate avea o formă stanţată, cu clapele pliate (fără lipituri). În acest moment putem pune la dispoziţia Dvs câteva forme de ştanţe pentru mape, fără costuri suplimentare, sau putem concepe împreună o formă nouă, proprie firmei Dvs.

Mapa de prezentare poate include diverse finisaje: foliere lucioasă sau mată, lăcuire selectivă, scris reliefat, etc.

Exemple de preţ:

FormatTirajPreţ
Mapă format închis 22 x 31 cm (mai mare puţin decât A4, pentru a încăpea bine colile A4), policromie faţă-spate, cu clape lipite pe una dintre părţi30 bucăţi3,9 lei/buc
Mapă format închis 22 x 31 cm, policromie faţă-spate, clape ştanţate cu ştanţă existentă, lăcuită selectiv500 bucăţi2,3 lei/ex

Preţurile nu includ TVA.

La toate lucrările de acest tip, vă oferim – înainte de tipărirea tirajului comandat – un tipar de probă color gratuit.

Pentru reclama produselor şi serviciilor oferite de firma ta, cu siguranţă vei avea nevoie şi de tipar.

Ai înfiinţat o firmă nouă, ai o promoţie limitată în timp sau care se adresează unui segment redus de clienţi, iar tipografiile clasice au refuzat să îţi tipărească tirajul pe care-l doreai, pe motiv că e prea mic?

Tiparul digital poate realiza oricât de puţine exemplare!

Lucrarea se poate apoi regăsi oricând în arhiva noastră, pentru oricâte retipăriri ulterioare, la orice tiraje, cu orice modificări şi fără costuri suplimentare.

Dacă afacerea ta se dezvoltă, tirajul mic astfel realizat poate deveni baza pentru un tiraj mai mare care se poate tipări tot la noi, cu costuri/exemplar mult reduse.