Cărţi şi manuale şcolare

Venim în ajutorul şcolilor, profesorilor sau elevilor, prin realizarea de cărţi în tiraje mici, chiar şi de ordinul zecilor, cu costuri pe exemplar comparabile cu cele ale tiparului offset clasic de la tirajele mari şi la o calitate cel puţin la fel de bună a imprimării.

Tiparul digital permite de asemenea finalizarea în format carte a unor lucrări de specialitate, a unor cursuri care se adresează unui cerc restrâns de utilizatori.

Am realizat deja lucrări necesare examenelor de grad, culegeri pentru elevi, materiale pentru simpozioane, proiecte şi lucrări de diplomă sau doctorat, în tiraje de ordinul zecilor şi chiar a unităţilor, lucru imposibil de realizat la tiparul offset.

Oferim pentru acest gen de lucrări servicii de culegere text şi tehnoredactare, chiar şi pentru conţinuturi ce presupun formule matematice, schiţe, desene, portative muzicale, etc.

Important: prin editura proprie, putem edita toate aceste lucrări prin obţinerea codului ISBN şi a CIP-ului Bibliotecii Naţionale, fără costuri suplimentare.

Exemple de preţ pentru tipărirea cărţilor în tiraj mic:

Tip cartePreţ
Carte A5, coperta color carton cretat lucios 250 g/mp,
interior alb-negru hârtie ofset 70 g/mp 120 pagini, lipită pe cotor cu termoclei
8,90 lei/ex
Carte A4, coperta color carton cretat lucios 250 g/mp,
interior alb-negru hârtie ofset 70 g/mp 80 pagini, lipită pe cotor cu termoclei
11,90 lei/ex

Preţurile includ TVA.